Slide 1

"Kosmetologipalveluita suurella sydämellä, iloisella asenteella ja ammattitaidolla."

Tuotteet

Rosel Heim

Rosel Heim nature + science on saksalainen ihonhoitosarja, joka perustuu regulatiiviseen ihoterapiaan. Se tarkoittaa sitä, että ihoa hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja etsitään juurisyitä ihon erilaisiin epätasapainotiloihin pelkkien oireiden hoidon sijaan.
Ihon vauriota ei siis pidetä kiusallisena vaivana, joka pitää peittää, vaan merkkinä ihon toimintahäiriöistä. Pyrimme käyttämään korvaushoitoja. Tämä tarkoittaa sitä, että korvaamme puuttuvia aineita ihon omilla aineilla, mikä mahdollistaa ihon itsesäätelyn. Mitä paremmin itsesääntely toimii, sitä vähemmin korvaavia aineita tarvitsee käyttää.
Immuunijärjestelmää ei saa tarpeettomasti ärsyttää eikä ihon mikrobikasvustoa häiritä. Ihoa ei saa myöskään missään nimessä vaurioittaa.
Regulatiivinen ihoterapia kunnioittaa ihon luonnollisia prosesseja. Ne ovat hyödyllisiä ja tärkeitä. Tästä syystä regulatiivinen ihoterapia työskentelee luonnollisten prosessien kanssa eikä niitä vastaan.
Rosel Heimin tavoitteena on siis ihon kuin myös sen monipuolisten ja elintärkeiden toimintojen pitäminen terveenä.


Beauty Garden

Beauty Garden on ranskalaista korkealaatuista luomukosmetiikkaa. Tuotteet valmistetaan oman puutarhan antimista aina sadonkorjuuta seuraten. Tuotteista on kaikki ylimääräiset täyteaineet riisuttu pois ja nissä on korkeat vaikuttavien aineiden pitoisuudet. Yli 95% käytetyistä luonnon ainesosista on luomua ja päävaikuttavien raaka-aineiden pitoisuus on aina tuotteissa vähintään 20%. Tuotteilla on NaTrue-luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Tuotteiden vaikuttavina aineina on mm. villiporkkanaa, kehäkukkaa, punajuurta sekä mustaherukkaa. 

EkoPharma
"Onni löytyy läheltä ja kauneus kotimaan marjoista"
EkoPharma on suomalainen luonnonmarjoja sisältävä luonnonkosmetiikkasarja. EkoPharma- tuotteet pohjautuvat suomalaisiin luomumarjoihin. Marjojen siemenöljyt sekä marja- ja lehtiuutteet ravitsevat ja hoitavan ihoa tehokkaasti. Marjat ovat vitamiinirikkaita ja niiden antioksidanttitehoteho on suurempi kuin useimmilla muilla kasvikunnan tuotteilla. Luomumarjojen sisältämät hoitavat, suojaavat ja korjaavat ainesosat ovat terveen ja kauniin ihon salaisuus.
Kaikki EkoPharma tuotteet ovat kotimaisia, niiden tuotekehitys, valmistus ja pakkaus tapahtuvat Suomessa.  Tuotteet ovat eläinkokeettomia ja kaikki tuotteet sopivat myös vegaaneille.

Jalkahoitotuotteissa käytössä sekä myynnissä saksalaiset Ecosert-sertifioidut Peclavus sekä Suda.

FinPuro - kasvanpoistoa kotimaisella sokerointimassalla
Finpuro on kotimainen sokerointimassa, joka on tehty 100% suomalaisista
raaka-aineista. Pohjana kotimainen sokerijuurikas sekä puolukka.

Miksi sokerointi?
  • sisältää vain kotimaisia raaka-aineita, jotka eivät allergisoi tai ärsytä ihoa
  • hellävarainen iholle
  • kuorii samalla ihoa, estää näin myös sisäänkasvaneita karvoja
  • poistaa lyhyetkin karvat
  • iho pysyy karvattomana 3-6 viikkoa
  • karvanpoistomassa on hygieenistä
Kotihoitona on hyvä muistaa ihon hyvä kosteutus. Näin iho pysyy kauan pehmeänä sekä estetään sisäänkasvaneet karvat.

Hoitolasta löydät tuotteita myös seuraavilta merkeiltä:

Pure=Beauty kasvosuihkeet sekä antioksidanttivoide
Bohon meikkejä (mm.meikkivoiteet ja kulmakynät)
Hurraw huulivoiteet
Alga Maris aurinkovoiteet
Moi Forest metsäpölyvoiteet sekä -öljy
Balm you sheavoi 
Konjac-sienet kasvoille
Geelipehmikkeitä erilaisiin jalkavaivoihin (vasaravarpaat, vaivaisenluu) sekä kompressiosukat plantaarifaskiittiin sekä kantapään kiputiloihin.