Kosmetologi Niina Prepula

"Kosmetologipalveluita suurella sydämellä, iloisella asenteella ja ammattitaidolla."

Tuotteet

Rosel Heim

Rosel Heim nature + science on saksalainen ihonhoitosarja, joka perustuu regulatiiviseen ihoterapiaan. Se tarkoittaa sitä, että ihoa hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja etsitään juurisyitä ihon erilaisiin epätasapainotiloihin pelkkien oireiden hoidon sijaan.
Ihon vauriota ei siis pidetä kiusallisena vaivana, joka pitää peittää, vaan merkkinä ihon toimintahäiriöistä. Pyrimme käyttämään korvaushoitoja. Tämä tarkoittaa sitä, että korvaamme puuttuvia aineita ihon omilla aineilla, mikä mahdollistaa ihon itsesäätelyn. Mitä paremmin itsesääntely toimii, sitä vähemmin korvaavia aineita tarvitsee käyttää.
Immuunijärjestelmää ei saa tarpeettomasti ärsyttää eikä ihon mikrobikasvustoa häiritä. Ihoa ei saa myöskään missään nimessä vaurioittaa.
Regulatiivinen ihoterapia kunnioittaa ihon luonnollisia prosesseja. Ne ovat hyödyllisiä ja tärkeitä. Tästä syystä regulatiivinen ihoterapia työskentelee luonnollisten prosessien kanssa eikä niitä vastaan.
Rosel Heimin tavoitteena on siis ihon kuin myös sen monipuolisten ja elintärkeiden toimintojen pitäminen terveenä.


Beauty Garden

Beauty Garden on ranskalaista korkealaatuista luomukosmetiikkaa. Tuotteet valmistetaan oman puutarhan antimista aina sadonkorjuuta seuraten. Tuotteista on kaikki ylimääräiset täyteaineet riisuttu pois ja niissä on korkeat vaikuttavien aineiden pitoisuudet. Yli 95% käytetyistä luonnon ainesosista on luomua ja päävaikuttavien raaka-aineiden pitoisuus on aina tuotteissa vähintään 20%. Tuotteilla on NaTrue-luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Tuotteiden vaikuttavina aineina on mm. villiporkkanaa, kehäkukkaa, punajuurta sekä mustaherukkaa. 

Purodoré

Purodoré on kotimainen luonnonkosmetiikka kasvohoitosarja. Huikea pitoisuus tehokkaita raaka-aineita, vastuullisuus ja läpinäkyvyys. Näistä on Purodoré tehty! Ylelliset tuotteet ravitsevat ihoasi, hellivät aisteja ja kunnioittavat ympäristöämme. Tuotteet valmistetaan Tervakoskella sijaitsevassa tehtaassa. Sarjasta saatavilla tällä hetkellä Spa-hoitolinjan kotihoitotuotteita. Spa-linjan ihonhoitotuotteet ovat saaneet inspiraationsa luonnon ravitsevimmista ja antioksidanttirikkaimmista raaka-aineista. Luonnonkosmetiikkaa, joka tuntuu luksukselta ja tuoksuu hyvältä.

Jalkahoitotuotteissa käytössä sekä myynnissä saksalaiset Ecosert-sertifioidut Peclavus sekä Suda.

FinPuro - kasvanpoistoa kotimaisella sokerointimassalla

Finpuro on kotimainen sokerointimassa, joka on tehty 100% suomalaisista
raaka-aineista. Pohjana kotimainen sokerijuurikas sekä puolukka.

Miksi sokerointi?
  • sisältää vain kotimaisia raaka-aineita, jotka eivät allergisoi tai ärsytä ihoa
  • hellävarainen iholle
  • kuorii samalla ihoa, estää näin myös sisäänkasvaneita karvoja
  • poistaa lyhyetkin karvat
  • iho pysyy karvattomana 3-6 viikkoa
  • karvanpoistomassa on hygieenistä
Kotihoitona on hyvä muistaa ihon hyvä kosteutus. Näin iho pysyy kauan pehmeänä sekä estetään sisäänkasvaneet karvat.

Hoitolasta löydät tuotteita myös seuraavilta merkeiltä:

Pure=Beauty kasvojen hoitotuotteet
EkoPharma silmänympärysvoiteet, karpalo puhdistusgeeli sekä tyrni aurinkovoide
Bohon meikkejä (mm.meikkivoiteet ja kulmakynät)
Lily Lolo voidemaiset huuli/poskipunat
Uoga Uoga huulikiillot
Hurraw huulivoiteet
Alga Maris aurinkovoiteet
Moi Forest metsäpölyvoiteet sekä -öljy
Balm you sheavoi 
Luonnotar pihkavoide
Konjac-sienet kasvoille
Geelipehmikkeitä erilaisiin jalkavaivoihin (vasaravarpaat, vaivaisenluu) sekä kompressiosukat plantaarifaskiittiin sekä kantapään kiputiloihin.