Kosmetologi Niina Prepula

"Kosmetologipalveluita suurella sydämellä, iloisella asenteella ja ammattitaidolla."
Niina
Moi, olen Niina!

Koulutukseltani
-SKY-kosmetologi, 2012.
-Jalkahoitaja (jalkojenhoidon ammattitutkinto) 2018.

Kosmetologiopintoihin päädyin aikoinaan hieman sattumalta, todetakseni että se vei minut täysin mukanaan. Erityisesti jalkahoidot ja sokeroinnit ovat aina olleet suosikkejani. 
Olen aiemmalta koulutukseltani vaatetusalan artesaani, josta juontuu rakkauteni väreihin ja visuaalisuuteen. On kiva, että voin toteuttaa tätäkin puolta itsessäni hoitolan somessa ja markkinoinnissa.

Pidän työstäni, koska se on ihmisläheistä sekä asiakkaiden terveyttä ja hyvinvointia edistävää. Tällä alalla ei myös koskaan voi olla valmis vaan tietoa ja tuotteita tulee koko ajan lisää.

Oman yrityksen perustin 2015. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä ja myös sen aikana tein jalkahoitoja kotikäynteinä sekä hoivakodeissa, vuodesta 2013 vuoteen 2020 asti. 

Hoitolassani hoidot tehdään luonnonkosmetiikalla. Se on ollut suuri mielenkiintoni kohde jo kouluajoista lähtien ja se on minulle työssäni tärkeä arvo, niin ekologisesti kuin eettisesti.

Itse toivoisin, että saisin kosmetologin ja jalkahoitajan työssäni toteuttaa ajatustani olla enemmänkin hyvinvoinnin- kuin kauneudenhoitaja.
Mm. erilaiset sairaudet vaikuttavat suoraan jalkoihin ja usein ihmisen ikääntyessä jalkojen hoitaminen itse ei enää olekaan itsestäänselvyys.
Jalkojen kunto saattaa haitata myös liikkumista. Kanssani ei siis tarvitse häpeillä huonokuntoisiakaan jalkoja.
Tärkeintä on, että ne hoidetaan ja matka jatkuu kevein jaloin. 

Minulta saat myös neuvot ihon hoitamiseen kotona. Jos kotihoitaminen ja tuotteiden valitseminen tuottaa kovasti haasteita, voit tilata ajan myös perusteelliseen ihonhoidon ohjaukseen.

Tässä nykyajan hektisessä ja stressaavassa maailmassa on myös rentoutuminen paikallaan!
Hoitolaani voit siis tulla ihonhoidollisten ongelmien kanssa tai ilman ja juuri sellaisena kuin olet!
Image